Fizetés és szállítás

Általános információ:

A kertalkoto.hu weboldal és a webáruház tulajdonosa és üzemeletetője a Robotguru Kereskedőház Kft.

Székhely és levelezési cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 6. Adószám: 22784182-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-943420 Fővári Bíróságnál mint Cégbíróságnál bejegyezve

A kereskedő nyilvántartási száma: 2796/1. (Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala)

Képviseli: Kiss Attila ügyvezető Telefon: +36 1 445 1123 vagy +36 70 624 9858

E-mail: info@robotguru.hu

Facebook/Robotguru

Robotguru Bemutatóterem és Ügyfélszolgálat

1146 Budapest, Istvánmezei út 6., Récsei Center

Ügyfélszolgálati nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 – 18:00, szombat 10:00 – 16:00

 

Bővebben a robotgururól itt olvashatsz.

 

Fizetési és szállítási feltételek

 

Fizetési módok

▪ utánvétel;

▪ banki előreutalás a Robotguru Kereskedőház Kft. Budapest Bank Zrt. 10104105-31427900-01004003 számlaszámra

▪bankkártyával      Vedd online

 

Kupon beváltása

Kuponkódodat a kosárban lévő termékek megrendelése után, a Megrendelés oldalon tudod érvényesíteni.

A fizetési adatoknál a Kuponkód mezőbe írd be a kódot, és máris igénybe veheted a kupon által nyújtott kedvezményt*.

* Az oldalon levő kedvezmények és a kuponkedvezmények nem összevonhatóak, és nem halmozhatóak. A program a számodra kedvezőbbel kalkulál.

A megrendelésről a Megrendelő által megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, majd a megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe.

 

Személyes átvétel

A megrendelés feldolgozását követően minden esetben felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon; amennyiben nem adtál meg telefonszámot, e-mailben értesítünk arról, hogy átveheted a rendelést üzletünkben. Nálunk bankkártyával is fizethetsz.

Címünk: Récsei Center , 1146 Budapest, Istvánmezei út 6. Térkép: itt

NYITVA TARTÁS:
Hétfő-Péntek 10:00 – 18:00
Szombat 10:00 – 16:00

 

Személyes átvétel PickPackPont-on

Az ország 170 városában, több, mint 500 Pick Pack Ponton veheted át  a megrendelt csomagot.

Amennyiben 17 óráig adod le rendelésedet, Budapesten két munkanap múlva vehető át, míg vidékre történő rendelés esetén három munkanap múlva érkezik meg a csomag az átvételi pontra. Szállítási költség egységesen 790 Ft, 15.000 Ft érték fölött a csomagot ingyenesen szállítjuk ki.

Átvétellel kapcsolatos változások

A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-től megváltoznak a csomagkiadás szabályai: az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges bemutatni az átvételi ponton.

h2

Szállítás futárszolgálattal

A visszaigazoló emailt követően a megrendelt terméket futárszolgálattal a megadott címre 48 órán belül kiszállítjuk.

Az kertalkoto.hu webáruház szállítási költsége egységesen 1270 Ft, azonban minden 15.000 Ft értéket meghaladó vásárlás esetén a Robotguru Kereskedőház Kft. ingyenes házhozszállítást vállal Magyarország bármely településére.

A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A vásárló részére kiállított számlát, a jótállási jegyet, illetve a magyar nyelvű Használati útmutatót minden esetben a küldeményhez mellékeljük.

 

Adatvédelem

A kertalkoto.hu weboldal és webáruház tulajdonosa és üzemeltetője a Robotguru Kereskedőház Kft.

A Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Hatósági Osztáy igazolása alapján a Robotguru Kereskedőház Kft. 2796/2011. nyilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő kereskedelmi tevékenységet folytathat.

A csomagküldő szolgáltatás és a weboldal üzemeltetése során a Robotguru Kereskedőház Kft. adatkezelői tevékenységet folytat.

 

Az adatkezelés:

Az adatkezelésre a weboldal látogatóinak és felhasználóinak önkéntes nyilatkozata alapján kerül sor. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint a regisztráló, megrendelő önkéntes hozzájárulása.

Az adatkezelő neve és adatai:

Név: Robotguru Kereskedőház Kft.
Székhely és levelezési cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 6.
Telefonszám: +36 (1) 445 1123
Email cím: info@robotguru.hu
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-58826/2012.

 

Szükséges személyes adatok, amelyeket a Felhasználó a vásárlás, illetve regisztráció során ad meg:

  • a megrendelő, regisztráló neve,
  • e-mail cím,
  • jelszó,
  • számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
  • szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
  • telefonszám

A Robotguru Kereskedőház Kft. adatkezelési nyilatkozatát itt olvashatod. 

 

Jogi nyilatkozat

A kertalkoto.hu weboldalon és webáruházban található szöveges és grafikai tartalmak, fotók a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, az adott tartalomnál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá tartozó alkotásai. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal a Robotguru Kereskedőház Kft. mint jogtulajdonos rendelkezik.

©2010 – 2014 Robotguru Kereskedőház.Minden jog fenntartva.

 

Ügyfélszolgálat

Robotguru Ügyfélszolgálat: +36 1 445-1123 vagy +36 70 624 9858
Küldj egy mailt: info@robotguru.hu
Gyere el az Robotguru Bemutatóterembe!  Récsei Center , 1146 Budapest, Istvánmezei út 6.

 

ÁSZF

A Robotguru Kereskedőház Kft. Általános Szerződési feltételeit itt olvashatja.

 

Jótállás, szavatosság

Az Robotguru Kereskedőház Kft. az 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyv alapján minden Magyarországon újonnan forgalomba hozott és megvásárolt termékre 24 hónapos szavatossági időt biztosít, az akkumulátorok esetében ez a szavatossági idő 6 hónap.

A természetes kopásnak kitett alkatrészekre (alsó sörte- és gumikefék, oldalkefe, kerékgumik, gumi por-, illetve vízlehúzó csíkok) a jótállás nem vonatkozik.

A jótállási igény a Jótállási jegy és a vásárlást igazoló számla bemutatásával érvényesíthető.

A szavatosság feltételeit a Polgári Törvénykönyv és a 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. Az Robotguru Kereskedőház Kft. szavatossági kötelezettséggel tartozik, amennyiben az eladott termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak. A szavatosság érvényesítésének feltétele, hogy amennyiben a felek a hiba eredetét illetően nem értenek egyet, a fogyasztó kötelezettsége a hiba eredetének bizonyítása (szakvélemény). A teljesítést követő hat hónapon belül vélelmezni kell, hogy a felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt. Ebben az időszakban a bizonyítás az Robotguru Kereskedőház Kft. kötelezettsége.

Ha a fogyasztó a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, az Robotguru Kereskedőház Kft. mentesül a szavatossági felelősség alól.

A jótállás feltételeit a már említett 151/2003. Korm. rendelet, a Polgári Törvényköny illetve a szavatossági igényérvényesítéskor is fontos 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. Érvényesítésének feltétele a jótállási jegy. Fontos, hogy jótállás esetén a jótállásra kötelezett mindaddig nem mentesül kötelezettségei alól, amíg nem bizonyítja, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat következménye.

A jótállás időtartama a vásárlástól számított 24 hónap, az akkumulátorra 6 hónap. Hibás teljesítés esetén a fogyasztó elsősorban — választása szerint — kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az Robotguru Kereskedőház Kft. számára a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.

Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha az Robotguru Kereskedőház Kft. a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül nem tud eleget tenni — választása szerint — megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. Fogyasztói szerződésben semmis az a kikötés, amely e rendelkezésektől a fogyasztó hátrányára tér el.

Jogérvényesítés

Kérjük vásárlóinkat, hogy amennyiben a megrendelt termék megérkezik, az átvétel igazolása előtt ellenőrizze, hogy a terméket hiánytalanul megkapta-e. Kiszállítás esetén máskülönben nehéz bizonyítani az esetleges hiányokat.

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan minőségi kifogás merülne fel, úgy a jogszabályoknak megfelelően a 49/2003. GKM rendelet által meghatározottak szerint járunk el.

A szavatossági igényeket a vásárlást igazoló bizonylattal tudják érvényesíteni. Az Robotguru Kereskedőház Kft. a jogszabály értelmében jegyzőkönyvet köteles felvenni a minőségi kifogásról. Az Robotguru Kereskedőház Kft. a jogszabály értelmében törekszik arra, hogy a minőségi hibás termék kijavítását vagy kicserélését 15 napon belül elvégezze.

 

Az elállás joga

A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az Robotguru Kereskedőház Kft. köteles a Megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vevőt terhelik.

Az Robotguru Kereskedőház Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik.

Amennyiben a 14 napon belüli elállás jogával szeretnél élni, kérjük, hogy a termék határidőn belüli visszajuttatása mellett írásban közöld, hogy el szeretnél állni a szerződéstől a fenti jogszabály felhatalmazása alapján.